Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Lopesan Baobab

👍 96 %
46 hodnocení
Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Gran Canaria | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
27. dubna - 11. května 2022

68 100 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 27.04.2022 do 11.05.2022.

Lopesan Baobab

👍 96 %
46 hodnocení
Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Gran Canaria | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
30. března - 13. dubna 2022

79 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 30.03.2022 do 13.04.2022.

Lopesan Baobab

👍 96 %
46 hodnocení
Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Gran Canaria | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
2. dubna - 9. dubna 2022

44 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 02.04.2022 do 09.04.2022.

Lopesan Baobab

👍 96 %
46 hodnocení
Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Gran Canaria | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
2. dubna - 16. dubna 2022

80 700 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lopesan Baobab - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 02.04.2022 do 16.04.2022.

Gf Isabel

👍 96 %
5 hodnocení
Gf Isabel - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Tenerife | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha, Brno
🍽️ plná penze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
8. srpna - 22. srpna 2022

46 353 Kč  39 400 Kč

Zobrazit nabídku ►

Gf Isabel - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 08.08.2022 do 22.08.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Bar, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 600 m   ➜ od letiště: 20 km

Gf Isabel

👍 96 %
5 hodnocení
Gf Isabel - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Tenerife | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
28. března - 11. dubna 2022

46 616 Kč  40 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Gf Isabel - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 28.03.2022 do 11.04.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Bar, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 600 m   ➜ od letiště: 20 km

Jardines De Nivaria

👍 94 %
5 hodnocení
Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Tenerife | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
14. února - 25. února 2022

74 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 14.02.2022 do 25.02.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od pláže: 100 m   ➜ od letiště: 20 km

Jardines De Nivaria

👍 94 %
5 hodnocení
Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Tenerife | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
4. března - 14. března 2022

68 600 Kč

Zobrazit nabídku ►

Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 04.03.2022 do 14.03.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od pláže: 100 m   ➜ od letiště: 20 km

Jardines De Nivaria

👍 94 %
5 hodnocení
Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Tenerife | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
11. dubna - 22. dubna 2022

70 300 Kč

Zobrazit nabídku ►

Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 11.04.2022 do 22.04.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od pláže: 100 m   ➜ od letiště: 20 km

Jardines De Nivaria

👍 94 %
5 hodnocení
Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Tenerife | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. března - 14. března 2022

51 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Jardines De Nivaria - Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze v termínu od 07.03.2022 do 14.03.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od pláže: 100 m   ➜ od letiště: 20 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 207

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze - nejlepší recenze

Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Lopesan Baobab. Recenze je udělená na základě 46 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je středa 27. dubna 2022 a den příjezdu/příletu je středa 11. května 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 68 100 Kč. Pobyt je se stravou formou plná penze v délce 15 dní, 14 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Kanárské ostrovy a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Gran Canaria, kde se ubytování Lopesan Baobab nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute na Kanárských ostrovech na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Gran Canaria podle referencí od 46 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Nejlevnější Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Nejlevnější dovolenou Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Gf Faňabé. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pondělí 2. května 2022 a příjezdem/příletem v pondělí 9. května 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 19 900 Kč. Rekreace v resortu Tenerife je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou plná penze. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Kanárských ostrovech a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Gf Faňabé v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 17 % z původní prodejní ceny 23 976 Kč. Gf Faňabé je situován v letovisku Tenerife. Doprava do letoviska v lokalitě Tenerife je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute na Kanárských ostrovech na jaře s průměrnou recenzí 90 % dle 21 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze

Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Kanárských ostrovech? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Lopesan Baobab v letovisku Gran Canaria. Termín odjezdu/odletu je ve středu 30. března 2022 a datum příjezdu/příletu je ve středu 13. dubna 2022. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 79 900 Kč se stravou formou plná penze. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Kanárských ostrovech a o podmínkách dovolené v Lopesan Baobab v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Gran Canaria, kde se ubytování Lopesan Baobab nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute na Kanárských ostrovech. Průměrná recenze Lopesan Baobab je 96 % podle referencí od 46 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené na Kanárských ostrovech?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Kanárské ostrovy vyberte úvodní stránku v Dovolenakanary.cz - dovolená Kanárské ostrovy a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu na Kanárské ostrovy. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty na Kanárských ostrovech 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat na Kanárské ostrovy? Pro pobyty na Kanárských ostrovech lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Bratislavy, letecky z Brna, letecky z Prahy nebo letecky z Vídně.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou na Kanárských ostrovech letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování na Kanárských ostrovech s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou na Kanárských ostrovech připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo na Kanárských ostrovech a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace na Kanárských ostrovech příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si na Kanárských ostrovech svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra na Kanárských ostrovech v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu na Kanárské ostrovy? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení na Kanárských ostrovech na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Kanárské ostrovy v měsících červen, červenec a srpen - Kanárské ostrovy v létě. Vychutnejte si relax na podzim na Kanárských ostrovech v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete na Kanárské ostrovy jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Kanárských ostrovech můžete vybrat z následujících 7 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenakanary.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Kanárských ostrovech můžete vyzkoušet například také web Dovolená Kanárské ostrovy. Zajímají vás možnosti rekreace plná penze v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou plná penze jako Thajsko plná penze - recenze, Tunisko plná penze - recenze nebo například Turecko plná penze - recenze či Vietnam plná penze - recenze.

Kanárské ostrovy s plnou penzí - recenze - recenze

Barcelo Santiago - Los Gigantes - Tenerife

Dovolená byla opravdu po všech stránkách perfektně zařízená. Cestovala jsem sama a nemusela jsem se ničeho bát, protože nikde nevznikl žádný zádrhel a delegátka byla připravená kdykoliv na telefonu. Užila jsem si to moc!více recenzí

Best Jacaranda - Costa Adeje - Tenerife

Perfektní dovolená, kde je možnost výletů i celkového odpočinkuvíce recenzí

Elba Sara Beach & Golf Resort - Caleta de Fuste - Fuerteventura

Hotel a jeho okolí no prostě nádhera, Služby v hotelu luxusní, počínaje úklidem , čistotou, každodenní doplňování kávy a cukru na pokojí,denně připravené malé sprchové gely, mýdla v koupelně to vše jsme ocenili . Nádherná vůně po celém hotelu.Většina personálu včetně animátorů milá a ochotná. Dovolená jako v ráji.více recenzí

Fuerteventura Princess - Esquinzo - Fuerteventura

S dovolenou jsme byli zcela spokojení. Krásné prostředí. Jen paní delegátka neměla úplně aktuální informace, například, kde se v okolí dají půjčit kola, kolik stojí kurs windsurfingu a pod.

Ale s ohledem na to, že personál hotelu mluví německy i anglicky, nebyl problém si infomace opatřit. Moc se nám na dovolené líbilo.více recenzí

Guayarmina Princess - Costa Adeje - Tenerife

.více recenzí

Jardín Tecina - Playa de Santiago - La Gomera

skvělévíce recenzí

Jardines De Nivaria - Costa Adeje - Tenerife

Spokojenostvíce recenzí

La Palma & Teneguía Princess - Fuencaliente de la Palma - La Palma

Z hotelu jsme byli nadšeni, je výborně vybaven, z ostrova také. Po týdnu můžu říct, že bych tam potřeboval být ještě dva další. Jde o hodně zajímavý a pěkný ostrov. Je zde málo turistů, takže lze navštívit úžasně klidná a malebná místa ať už kopcích či lesích. Najdete tu na jihu vyprahlou sopečnou zem a naopak na severu jsou lesy i sytá zeleň. Dovolenou můžete strávit aktivně i u bazénu. Z našeho pohledu by bylo škoda trávit čas jen ležením u bazénu, ostrov si říká o poznávání. Ale kdo chce odpočívat u bazénu, hotel jich má víc než dostatek (vyhřívané i nevyhřívané, dětské i dospělácké, nebo třeba s písečnou pláží, teplé lázně za poplatek nebo i jeden malý bazén skrytý bokem s nudapláží).

Za celý týden jsme na ostrově nepotkalvíce recenzí

La Siesta - Playa de las Américas - Tenerife

Služby CK dobré, ale moc jsme jich nevyužili, jen na zajištění jednoho výletu. Měli jsme půjčené auto a vše jsme si organizovali sami.více recenzí

Sbh Costa Calma Palace - Costa Calma - Fuerteventura

Celkově jsme byly spokojené. Jen je škoda, že jsme nevěděly, že tento termín, ve kterém jsme cestovaly, byl velice větrný / dokonce probíhaly v místě závody windsurfingů /. Takže je to obvyklé. Také vlny byly velice silné. Příště bych ráda jela v termínu jiném, kvůli 73 leté mamince, která se téměř nemohla koupat v moři. Ale to je věc naše, měly jsme si to zjistit dopředu.více recenzí

Troya - Playa de las Américas - Tenerife

dovolená úžasná, jen škoda času na výletech při nabírání a vyložení turistů v různých hotelech, které jsou mnohdy od sebe hodně dalekovíce recenzí

Barceló Santiago - Tenerife

Úžasná dovolená, která předčila naše nemalé očekávání, nicméně vřele doporučuji všem.více recenzí

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort - Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort - Fuerteventura

Nádhera a luxusní dovolená, úžasná paní delegátka , moc se ji děkujemevíce recenzí

Barceló Santiago - Tenerife

Dovolená byla opravdu po všech stránkách perfektně zařízená. Cestovala jsem sama a nemusela jsem se ničeho bát, protože nikde nevznikl žádný zádrhel a delegátka byla připravená kdykoliv na telefonu. Užila jsem si to moc!více recenzí

Costa Adeje Gran Hotel - Tenerife

Byli jsme moc spokojeni. Ano, hotel je trochu starší a občas je to znát, zejména na pokojích. Ale je tam prostě taková milá nekomplikovaná pohoda. Super bazény, jeden na terase poblíž nudistického koutku, naprosto skvělé. Jídlo fantastické. Animační programy kvalitní. Od pláží je to daleko, ale zase si můžete vybrat každý den jinou. Vřele doporučuji, cena naprosto odpovídá kvalitě.více recenzí

Jardin Tecina - La Gomera

skvělévíce recenzí

Web Dovolenakanary.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2022. Dovolenakanary.cz - porovnání cen zájezdů na Kanárské ostrovy.