Lanzarote se snídaní v září - recenze

Princesa Yaiza

👍 96 %
6 hodnocení
Princesa Yaiza - Lanzarote se snídaní v září - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Katovice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
10. září - 17. září 2022

19 966 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 88 %
13 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní v září - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. září - 5. října 2021

34 400 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Experience Lanzarote Beach

👍 86 %
11 hodnocení
Be Live Experience Lanzarote Beach - Lanzarote se snídaní v září - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Katovice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
17. září - 24. září 2022

14 339 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Dětský koutek, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Bar, Hotelová restaurace, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 15 km

Mansion Nazaret

👍 84 %
42 hodnocení
Mansion Nazaret - Lanzarote se snídaní v září - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 14. října 2021

26 402 Kč  24 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Bar, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 250 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 15 km

Apartmány Nazaret

👍 74 %
4 hodnocení
Apartmány Nazaret - Lanzarote se snídaní v září - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
28. září - 12. října 2021

38 360 Kč  32 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Bar, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od pláže: 250 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 15 km

Secret Lanzarote Resort

Secret Lanzarote Resort - Lanzarote se snídaní v září - recenze

    Lanzarote | Kanárské ostrovy
    ✈ letecky Katovice
    🍽️ snídaně
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    10. září - 17. září 2022

    18 184 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Secret Lanzarote Resort

    Secret Lanzarote Resort - Lanzarote se snídaní v září - recenze

      Lanzarote | Kanárské ostrovy
      ✈ letecky Katovice
      🍽️ snídaně
      📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
      17. září - 24. září 2022

      18 069 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      Arrecife Gran Hotel & Spa

      Arrecife Gran Hotel & Spa - Lanzarote se snídaní v září - recenze

      Lanzarote | Kanárské ostrovy
      ✈ letecky Praha
      🍽️ snídaně
      📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
      30. září - 14. října 2021

      39 500 Kč  32 390 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Golf, Potápěčské centrum, Fitness, Bezbariérový přístup, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Wifi zdarma

      ➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 6 km

      Arrecife Gran Hotel & Spa

      Arrecife Gran Hotel & Spa - Lanzarote se snídaní v září - recenze

      Lanzarote | Kanárské ostrovy
      ✈ letecky Praha
      🍽️ snídaně
      📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
      28. září - 12. října 2021

      39 500 Kč  32 390 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Golf, Potápěčské centrum, Fitness, Bezbariérový přístup, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Wifi zdarma

      ➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 6 km

      Zobrazeno 1-9 z celkem 9

      Top nabídky

      Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 9 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

      Lanzarote se snídaní v září - recenze - nejlepší recenze

      Lanzarote se snídaní v září - recenze - nejlepší recenze

      Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Princesa Yaiza. Recenze je udělená na základě 6 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je sobota 10. září 2022 a den příjezdu/příletu je sobota 17. září 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 19 966 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Lanzarote a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Lanzarote, kde se ubytování Princesa Yaiza nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Katovice. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute na Kanárských ostrovech na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Lanzarote podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

      Nejlevnější Lanzarote se snídaní v září - recenze

      Nejlevnější Lanzarote se snídaní v září - recenze

      Nejlevnější dovolenou Lanzarote se snídaní v září - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Be Live Experience Lanzarote Beach. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 17. září 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 24. září 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 14 339 Kč. Rekreace v resortu Lanzarote je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Kanárských ostrovech a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Be Live Experience Lanzarote Beach v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Be Live Experience Lanzarote Beach je situován v letovisku Lanzarote. Doprava do letoviska Lanzarote je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Katovice. Využijte nejlevnější First Minute na Kanárských ostrovech na podzim s průměrnou recenzí 86 % dle 11 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

      Luxusní Lanzarote se snídaní v září - recenze

      Lanzarote se snídaní v září - recenze - nejlepší recenze

      Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Kanárských ostrovech? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Arrecife Gran Hotel & Spa v letovisku Lanzarote. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 30. září 2021 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 14. října 2021. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 32 390 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Kanárských ostrovech a o podmínkách dovolené v Arrecife Gran Hotel & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na podzim zahrnuje aktuálně slevu 18 % z původní ceníkové ceny 39 500 Kč. Do lokality Lanzarote, kde se ubytování Arrecife Gran Hotel & Spa nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Super Last Minute na Kanárských ostrovech.

      Lanzarote se snídaní v září - recenze - recenze

      Be Live Experience Lanzarote Beach - Costa Teguise - Lanzarote

      pohodová podzimní dovolená s možností aktivního pobytu, nebo i pouze relax. Počasí bylo slunečné s teplotami k 30 st.více recenzí

      Mansión Nazaret - Costa Teguise - Lanzarote

      Dovolená neměla chybu , prostředí příjemné, služby bez výhrad, Nemám co vytknout.více recenzí

      Apartmány Nazaret - Lanzarote

      krásná dovolenávíce recenzí

      Mansion Nazaret - Lanzarote

      Dovolená neměla chybu , prostředí příjemné, služby bez výhrad, Nemám co vytknout.více recenzí

      Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Lanzarote na Kanárských ostrovech?

      Dovolená a Last Minute

      Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Kanárské ostrovy vyberte úvodní stránku v Dovolenakanary.cz - dovolená Kanárské ostrovy a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


      Výběr lokality

      Svůj pobyt na Kanárských ostrovech můžete vybrat z následujících 7 letovisek / rezortů:

      Alternativní dovolená

      Nevybrali jste si v Dovolenakanary.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Lanzarote můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Lanzarote. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Slovensko, pobyty Spojené arabské emiráty nebo například zájezdy Španělsko či Last Minute Thajsko.

      Vyhledávání zájezdů
      Vaší dovolenou: Lanzarote se snídaní v září - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Kanárských ostrovech s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
      Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

      Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
      Copyright © 2021. Dovolenakanary.cz - porovnání cen zájezdů na Kanárské ostrovy. Web Dovolenakanary.cz využívá cookies.