Lanzarote se snídaní - recenze

Princesa Yaiza

👍 96 %
6 hodnocení
Princesa Yaiza - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
1. prosince - 8. prosince 2021

33 176 Kč  28 200 Kč

Zobrazit nabídku ►

Princesa Yaiza

👍 96 %
6 hodnocení
Princesa Yaiza - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
29. prosince - 5. ledna 2022

43 294 Kč  36 800 Kč

Zobrazit nabídku ►

Princesa Yaiza

👍 96 %
6 hodnocení
Princesa Yaiza - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
24. listopadu - 8. prosince 2021

53 140 Kč  45 700 Kč

Zobrazit nabídku ►

Princesa Yaiza

👍 96 %
6 hodnocení
Princesa Yaiza - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. září - 5. října 2021

32 300 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 92 %
12 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
22. prosince - 5. ledna 2022

65 000 Kč  55 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 92 %
12 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
21. září - 28. září 2021

28 200 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 92 %
12 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
14. září - 21. září 2021

28 200 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 92 %
12 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
20. dubna - 27. dubna 2022

29 059 Kč  24 700 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 92 %
12 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
30. března - 6. dubna 2022

31 647 Kč  26 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Los Jameos Playa

👍 92 %
12 hodnocení
Los Jameos Playa - Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote | Kanárské ostrovy
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
23. března - 6. dubna 2022

50 471 Kč  42 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 98

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 98 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Lanzarote se snídaní - recenze - nejlepší recenze

Lanzarote se snídaní - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Princesa Yaiza. Recenze je udělená na základě 6 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je středa 1. prosince 2021 a den příjezdu/příletu je středa 8. prosince 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 28 200 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Lanzarote a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 15 % z původní ceníkové ceny 33 176 Kč. Do lokality Lanzarote, kde se ubytování Princesa Yaiza nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute na Kanárských ostrovech v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Lanzarote podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Lanzarote se snídaní - recenze

Nejlevnější Lanzarote se snídaní - recenze

Nejlevnější dovolenou Lanzarote se snídaní - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Bellevue Aquarius. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve středu 30. března 2022 a příjezdem/příletem ve středu 6. dubna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 8 797 Kč. Rekreace v resortu Lanzarote je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Kanárských ostrovech a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Bellevue Aquarius v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Bellevue Aquarius je situován v letovisku Lanzarote. Doprava do letoviska Lanzarote je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Frankfurt. Využijte nejlevnější First Minute na Kanárských ostrovech na jaře s průměrnou recenzí 78 % dle 14 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Lanzarote se snídaní - recenze

Lanzarote se snídaní - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Kanárských ostrovech? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Princesa Yaiza v letovisku Lanzarote. Termín odjezdu/odletu je ve středu 29. prosince 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 5. ledna 2022. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 36 800 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Kanárských ostrovech a o podmínkách dovolené v Princesa Yaiza v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v zimě zahrnuje aktuálně slevu 15 % z původní ceníkové ceny 43 294 Kč. Do lokality Lanzarote, kde se ubytování Princesa Yaiza nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First MinuteSilvestr 2021/2022, na Kanárských ostrovech. Průměrná recenze Princesa Yaiza je 96 % podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Lanzarote se snídaní - recenze - recenze

Club Siroco - Costa Teguise - Lanzarote

Jsme velice spokojeni, veškerý personál ochotný, vstřícný, upravenost a čistota hotelu, klidný hotel i jeho okolí, prostě pefektní.více recenzí

Galeón Playa - Costa Teguise - Lanzarote

Hotel má výhodnou polohu u dvou pláží. Naproti vchodu do recepce je prodejna potravin

A v okolí dostatečné množství restaurací. V každé připojení k Wi-Fi zdarma.více recenzí

Mansión Nazaret - Costa Teguise - Lanzarote

Dovolená neměla chybu , prostředí příjemné, služby bez výhrad, Nemám co vytknout.více recenzí

Thb Flora - Puerto del Carmen - Lanzarote

optimální pro 2 osoby, které mají zájem o samostatný program a vlastní stravování, přesně podle požadavkůvíce recenzí

Blue Sea Costa Bastian - Lanzarote

Dovolená se nám moc líbila, vše bylo super- v dobré kvalitěvíce recenzí

Apartmány Nazaret - Lanzarote

krásná dovolenávíce recenzí

Galeon Playa - Lanzarote

Hotel má výhodnou polohu u dvou pláží. Naproti vchodu do recepce je prodejna potravin

A v okolí dostatečné množství restaurací. V každé připojení k Wi-Fi zdarma.více recenzí

Gran Melia Salinas - Lanzarote

V uvedeném hotelu jsme byli již opakovaně a vždy jsme byli spokojeni.

je určen především pro maximální klidovou relaxaci - žádné děti,žádná zvířata, a naopak: jen pár kroků z hotelu na pláž či do restauračního a obchodního centravíce recenzí

Mansion Nazaret - Lanzarote

Dovolená neměla chybu , prostředí příjemné, služby bez výhrad, Nemám co vytknout.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Lanzarote na Kanárských ostrovech?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Kanárské ostrovy vyberte úvodní stránku v Dovolenakanary.cz - dovolená Kanárské ostrovy a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Kanárských ostrovech můžete vybrat z následujících 7 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenakanary.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Lanzarote můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Lanzarote. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Polsko, pobyty Rakousko nebo například zájezdy Slovensko či Last Minute Spojené arabské emiráty.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Lanzarote se snídaní - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Kanárských ostrovech s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenakanary.cz - porovnání cen zájezdů na Kanárské ostrovy. Web Dovolenakanary.cz využívá cookies.